Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

EKTAKTO ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ! ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΑΜ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑ!



 


ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
 



Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ανακοινώνει ότι αλλάζει, εκτάκτως, η τοποθεσία της Εκδήλωσης που είναι προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη, 01 Απριλίου και ώρα 19:00, επί της ευκαιρίας της επετείου του Εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ. Η νέα τοποθεσία είναι στην Αίθουσα Κόντε Δημόκριτου (πλησίον Cineplex Στροβόλου) στην Λευκωσία.

Όπως προαναγγείλαμε στην εκδήλωση εκλεκτοί προσκεκλημένοι και κεντρικοί ομιλητές θα είναι οι Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, ο Στρατηγός κ. Γιώργος Επιτήδειος, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός και ο Λάμπρος Φουντούλης.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη ανακοίνωση μας, η επίσκεψη των τριών Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής θα λάβει χώρα έπειτα από πρόσκληση που απέστειλε ο Προέδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Χρίστος Χρίστου, η οποία έγινε αμέσως δεκτή, καθώς και οι τρεις Ευρωβουλευτές τρέφουν μεγάλη αγάπη για το πολύπαθο νησί μας και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την μέχρι σήμερα δράση τους μέσα από τα έδρανα της Ευρωβουλής.

Απευθύνουμε ανοικτό κάλεσμα σε όλους τους συμπατριώτες μας, φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος μας, που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Τετάρτη – 1η Απριλίου 2015
Ώρα: 19:00
Αίθουσα Κόντε Δημόκριτος
(πλησίον Cineplex Στροβόλου)
ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε είτε συμφωνείτε είτε διαφωνείτε με το άρθρο. ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ τα σχόλια σας να ΜΗΝ είναι υβριστικά ή σε greeklish. Ευχαριστώ