Σάββατο 4 Απριλίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ: Το συγκλονιστικό μήνυμα ενός Ελληνόψυχου Αγιορείτη! "Μετάνοια και Χρυσή Αυγή θα καλμάρουν το κακό!!!"



Πολύ συχνά, ανάμεσα στους απλούς, χαμηλόβαθμους κληρικούς καθώς και τους μοναχούς που έχουν αφιερώσει την ζωή τους στην προσευχή και την Ορθοδοξία μπορείς να βρεις κάποιους σπουδαίους ανθρώπους.

Σπουδαίους όχι στη δόξα και στα πλούτη. Ανθρώπους που ξεχειλίζουν από πνευματικότητα, και δίπλα τους νιώθεις μια πραγματικά διαφορετική αύρα.

Όταν στα ανώτερα κλιμάκια της Εκκλησίας είναι από χρόνια γνωστό πως δυστυχώς έχουν διεισδύσει και κάποιοι Μασόνοι, ομοτράπεζοι των κομμουνιστών και υπάλληλοι της Νέας Τάξης, στα χαμηλότερα κλιμάκια είναι που θα βρεις πραγματικά αγνούς Χριστιανούς που μπορούν να προσφέρουν καθοδήγηση και αγαλίαση στον συνάνθρωπο τους. Εκεί είναι που θα βρεις την "ψυχή" της θρησκείας μας!


Αυτά ήταν και τα συναισθήματα που νιώσαμε ακούντας τον παππούλη στο παρακάτω βίντεο. Πάνω από 55 χρόνια έχει όπως λέει στο Άγιο Όρος. Τι πιστεύει ότι θα γλιτώσει το Έθνος μας από το σκοτάδι; Μετάνοια, μετάνοια και Χρυσή Αυγή!

Δείτε το βίντεο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε είτε συμφωνείτε είτε διαφωνείτε με το άρθρο. ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ τα σχόλια σας να ΜΗΝ είναι υβριστικά ή σε greeklish. Ευχαριστώ