Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Η Πίστη μας στο στόχαστρο των Νεοταξιτών! Κάποια "Ένωση Άθεων" ζητάει να σταματήσει η "απάτη" του Αγίου Φωτός!



Με επιστολή τους σε 4 υπουργεία κάποιοι -σίγουρα βαλτοί- που αυτοαποκαλούνται "Ένωση Άθεων" ζητούν να σταματήσει το ελληνικό κράτος να μεταφέρει αεροπορικώς το Άγιος Φως.

Η επιστολή αυτή δεν θα είχε την παραμικρή αξία και θα μπορούσαμε να πούμε ότι ανήκει σε μια χούφτα γραφικούς, τρελούς ή κολλημένους αν τις τελευταίες ώρες δεν προωθούνταν μέσω αφιερωμάτων και συνεντεύξεων από τα συστημικά ΜΜΕ.



Η επιστολή προς την κυβέρνηση φέρει τον προκλητικότατο τίτλο "Υπάρχουν ακόμη χρήματα για μεταφορά λυχναριών και υποδοχή τους σαν αρχηγούς κρατών;"

Σαν να μην έφταναν αυτά, σε συνέντευξη του σε καθεστωτική - μπολσεβίκικη ιστοσελίδα κάποιος Φώτης Φραγκόπουλος, που δηλώνει πρόεδρος της "Ένωσης Άθεων" προσβάλει για ακόμα μια φορά τα Ιερά και τα Όσια της Πίστης μας. Στις δηλώσεις του χαρακτηρίζει το Άγιο Φως "απάτη" και "αγυρτεία"

Αλήθεια, τα παραπάνω δεν παραβιάζουν το "αντιρατσιστικό νομοσχέδιο"; Ή αυτό ισχύει μόνο για τους Ελληνορθόδοξους;Ο κύριος Φραγκόπουλος και η "ομάδα" του σκοπεύουν να ασχοληθούν με τους Ισλαμιστές που έχουν μετατρέψει την Αθήνα σε Καμπούλ, με την Σαρία σιγά-σιγάν να εμφανίζεται στις γειτονιές της πόλης;

Ή μήπως η "ευαισθησία" του περιορίζεται στο Άγιο Φως και την Ορθοδοξία, και δη τούτες τις Άγιες μέρες κατάνυξης;

Οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία, και διαβάστε την συνέντευξη του προέδρου της ένωσης άθεων με κλικ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε είτε συμφωνείτε είτε διαφωνείτε με το άρθρο. ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ τα σχόλια σας να ΜΗΝ είναι υβριστικά ή σε greeklish. Ευχαριστώ