Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Ψωροκουλτουριάρης σκηνοθέτης ζητάει να γίνουν "Έλληνες" τα παιδιά των μεταναστών αλλιώς... δεν παραλαμβάνει τα βραβεία του!



Πρόκειται για κάποιον Πάνο Κούτρα, που έκανε ταινία με "δύσμοιρους αλβανούς" που σάρωσε τα βραβεία της Ελληνικής(;) Ακαδημίας Κινηματογράφου. Ο ίδιος κατά την απονομή υποστήριξε πως αν δεν δοθεί ελληνική ιθαγένεια στα παιδιά των μεταναστών τότε... δεν παραλαμβάνει τα βραβεία του. 

Προσωπικά έχω χάσει τον ύπνο μου και μου έχει κοπεί η όρεξη από την στεναχώρια που ο Κούτρας δεν παίρνει τα βραβεία του...

Η ταινία του Κούτρα μπορεί να σάρωσε τα βραβεία στο κλειστό και επιδοτούμενο από το κράτος παρεάκι της "ακαδημίας" αλλά η ταινία του πάτωσε στους κινηματογράφους. Μάλλον ούτε οι αλβανοί του δεν πήγαν να την δουν, αφού έκοψε μόλις 15000 εισιτήρια. 

Μόλις 15 χιλιάδες παρά την επαίσχυντη προώθηση της ταινίας από τα συστημικά ΜΜΕ που μιλούσαν για μια ταινία ενάντια στον ρατσισμό και διάφορα τέτοια γλυκανάλατα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε είτε συμφωνείτε είτε διαφωνείτε με το άρθρο. ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ τα σχόλια σας να ΜΗΝ είναι υβριστικά ή σε greeklish. Ευχαριστώ