Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Προειδοποίηση από ΜΟΣΧΑ! Η Ελλάδα γέμισε Τζιχαντιστές του ISIS!!! Και ο ΣΥΡΙΖΑ τους ταΐζει!!!



Το ρωσικό ειδησεογραφικό δίκτυο Sputnik κάνει καθαρά λόγο για εισβολή εκπαιδευμένων ανταρτών του ISIS στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει, οι λαθρέμποροι (τούρκοι, όπως ξέρουμε, στην συντριπτική τους πλειοψηφία) περνούν κρυφά μαχητές του Ισλαμικού Κράτους στην Ευρώπη με βάρκες γεμάτες μετανάστες χωρίς ταυτότητα και τα έσοδα τα χρησιμοποιούν για να στηρίξουν οικονομικά την τρομοκρατία.

Αυτό επιβεβαίωσε και η υπηρεσία Eurojust που συντονίζει το δικαστικό έργο στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεκάδες χιλιάδες μετανάστες από την Αφρική και την Μέση Ανατολή διέσχισαν την Μεσόγειο από τις αρχές του 2015 και ζητούν άσυλο στην Ευρώπη, αφού πρώτα καταπλεύσουν στην Ιταλία, την Ελλάδα και την Μάλτα.

Η αρχιεισαγγελέας και επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της Ε.Ε., Βελγίδα Michele Coninsx δήλωσε σε συνέντευξη τύπου την Δευτέρα, ότι έχει πληροφορίες για την εισδοχή μελών του ISIL στην Ευρώπη από τις δικαστικές αρχές χωρών μελών της Ε.Ε. και ότι η κατάσταση έχει προκαλέσει συναγερμό. «Δεν τους μετράμε, δεν έχουμε αριθμό και, για να είμαι ειλικρινής, δεν νομίζω ότι έχει κανείς», ομολόγησε στους δημοσιογράφους.

Οι χώρες της νοτίου Ευρώπης έχουν επανειλημμένα εκφράσει φόβους ότι ισλαμιστές αντάρτες μπορεί να κρύβονται ανάμεσα στους μετανάστες. Οι ανησυχίες αυτές έχουν ενισχυθεί από τις πρόσφατες επιτυχίες του ISIL που κερδίζει έδαφος στην Βόρειο Αφρική και ιδιαίτερα σε πολλές παραλιακές πόλεις της Λιβύης, καταλήγει η ανταπόκριση του ρωσικού ειδησεογραφικού πρακτορείου.



Εφημερίδα Εμπρός

1 σχόλιο:

  1. Οι χρυσοθήρες που έφτιαξαν τις ΗΠΑ

    Ο Κύπριος Πρόεδρος Αναστασιάδης δήλωσε πρόσφατα ότι θα επιθυμούσε να δει την Κύπρο κάτι σαν την πολυπολιτισμική Αμερική. Ο κ. Βερέμης του γνωστού μας ΕΛΙΑΜΕΠ σε συνέντευξη κατά το παρελθόν είχε πει τα ίδια, να γίνει Αμερική των Βαλκανίων η Ελλάδα. Και ως προς τα πολιτικά μας κόμματα, αρχής γενόμενης από την ένταξη στην ΕΟΚ επί Κ. Καραμανλή - Ζισκάρ ντε Στεν, πρσβλέπουν και αυτά στο πρότυπο των ΗΠΑ. Θέλουν τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης.

    Όπως είναι γνωστό, οι Ηνωμένες Πολιτείες φτιάχτηκαν από μετανάστες, που πήγαν να κάνουν την τύχη τους στο Νέο Κόσμο και δεν ξέρω, αν με τα σημερινά δεδομένα θα τους λέγαμε λαθρομετανάστες. Πρόσφυγες πάντως δεν ήταν. Οι μετανάστες λοιπόν αυτοί αφού εξόντωσαν τους γηγενείς έφτιαξαν τις λεγόμενες Πολιτείες, θεσμοθετώντας παράλληλα - αργότερα καταργήθηκε - και το θεσμό της δουλείας.

    Τώρα βρισκόμαστε προ μιας παρόμοιας κατάστασης, όμως, όχι με μετανάστες αλλά με πρόσφυγες, που κακώς μερικοί (φασίστες !) τους αποκαλούν λαθρομετανάστες. Και η είδηση, προερχόμενη από το ρωσικό ειδησεογραφικό δίκτυο Sputnik, κάνει καθαρά λόγο για εισβολή εκπαιδευμένων ανταρτών του ISIS στην Ελλάδα.

    Συμπληρώνουμε και όχι μόνο. Αναρωτιέται λοιπόν κανείς μήπως έχουμε μια άλλου είδους "αμερικανοποίηση" της Ευρώπης, όπου οι αφελείς μετανάστες - στρατιώτες με πολιτικά και άλλοι, θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν αυτό που διδάσκει η αμερικανική Ιστορία. Κατά τους ειδικούς μελετητές, όταν η Ιστορία επαναλαμβάνεται, καταλήγει σε φάρσα με τραγικές συνέπειες. Διότι, αν είναι αφελείς όσοι νομίζουν ότι με το αντάρτικο των πόλεων θα επιτύχουν του σκοπού τους, άλλο τόσο βλάκες είναι και αυτοί που σχεδιάζουν να εφαρμόσουν το αμερικανικό μοντέλο των Πολιτειών της Ευρώπης αντικαθιστώντας τον Χίτλερ με τις στρατιές των ισλαμιστών. Προφανώς, λόγω έλλειψης ενός πρόθυμου ηλίθιου ηγέτη. Ηγέτης δεν υπάρχει, ούτε πρόκειται να βρεθεί. Τη θέση του κατέχει ένα ηλίθιο ιερατείο, που διαλέγει Βερέμηδες (ΕΛΙΑΜΕΠ), Αναστασιάδηδες ή πολιτικά κόμματα με την φαντασίωση της Ηνωμένης Ευρώπης βάσει ενός χαρτονομίσματος.

    Οι χρυσοθήρες που έφτιαξαν τις ΗΠΑ, καλά θα κάνουν να καθίσουν στα αυγά τους, αφήνοντας στην άκρη την ονείρωξη των πολιτειών του πλανήτη ή της κοινωνίας πολιτών υπό επιτήρηση και άλλοτε με κατευθυνόμενη μεθοδική εξέγερση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε είτε συμφωνείτε είτε διαφωνείτε με το άρθρο. ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ τα σχόλια σας να ΜΗΝ είναι υβριστικά ή σε greeklish. Ευχαριστώ