Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

MONO ΕΔΩ ΑΥΤΑ!!! Τραβεστί κατηγορούν τους διοργανωτές του Αθηναϊκού "Gay Pride" ως... ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!!!





Διαβάστε την απίστευτη ανακοίνωση που έβγαλε ομάδα τραβεστί, κατηγορώντας τους διοργανωτές του αθηναϊκού "Gay Pride" για... ρατσισμό! Πώς χάλασαν οι σχέσεις τους και πού μπορεί να προέκυψε το πρόβλημα; Δείτε στη ανακοίνωση!

Πραγματικά, ΜΟΝΟ στην Ελλάδα αυτά...




ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΝΣΦΟΒΙΚΟ ATHENS PRIDE

Η μη πολιτική υπόσταση του athens pride μας βρίσκει έτσι κι αλλιώς απέναντι εδώ και χρόνια. Πέρσι όμως με αφορμή την παρέμβαση της ομάδας μας , και τις απαντήσεις μελών της επιτροπής του a.p επιβεβαιώθηκε ότι αυτή η απουσία πολιτικής έθρεφε τρανσφοβία και ρατσισμό. Το a.p υποτίθεται ότι αναλαμβάνει στο κεντρικό ετήσιο lgbtqi γεγονός να εκπροσωπήσει τις διεκδικήσεις όλων των ανθρώπων της κοινότητας . Αντ 'αυτού συνειδητά αποκλείει τις τρανς διεκδικήσεις και άρα τους τρανς ανθρώπους . Επίσημα απευθύνει τρανσφοβικό λόγο κι αρνείται να πάρει θέση και να ζητήσει συγγνώμη. Τα δύο μέλη που δημόσια άρθρωσαν τρανσφοβικό λόγο μίσους παρέμειναν στην επιτροπή μέχρι πολύ πρόσφατα,ενώ η απαίτηση του queertrans αλλά και του Σ.Υ.Δ για συμμετοχή τρανς ατόμου στην επιτροπή , αποφεύχθηκε με όλους τους δυνατούς τρόπους εκ μέρους του a.p καθιστώντας την αποιαδήποτε διαπραγμάτευση προσβλητική για εμάς.

Για εμάς το pride έχει λόγο ύπαρξης μόνο αν περιλαμβάνει όσ@ η ετεροκανονικότητα και η ομοκανονικότητα πετάνε στα σκουπίδια. Ως τρανς άνθρωποι οι δικεδικήσεις μας είναι θέμα ζωής και θανάτου . Αντιδράμε στον αποκλεισμό μας από την Υγεία, την Εργασία , την Εκπαίδευση και τον κοινωνικό χώρο που μας στερούν και μετά μας το χρεώνουν ως αυτοπεριθωριοποίηση . Η ψυχολογικη και σωματική βία που μας ασκείται από τους εξευτελισμούς τους ξυλοδαρμούς , τους βιασμούς μέχρι τις πρόσφατες απόπειρες δολοφονίας , αποδεικνύουν ότι ως τρανς κοινότητα έχουμε πολλή δουλειά ακόμα να κάνουμε , και αν δεν έχουμε συμμάχους στην υπόλοιποι κοινότητα θα προχωρήσουμε μόν@ μας.

Έτσι κι αλλιώς πάντα αυτό κάναμε.

Ευχαριστούμε τις ομαδες που ήδη εκφράζουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους , και όλ@ όσ@ στηρίζουν τις διεκδικήσεις μας.

Η ομάδα queertrans
queertrans.espiv.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε είτε συμφωνείτε είτε διαφωνείτε με το άρθρο. ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ τα σχόλια σας να ΜΗΝ είναι υβριστικά ή σε greeklish. Ευχαριστώ