Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΕΜΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! Τσάτσοι του Σαμαρά επευφημούν τον Ντάισελμπλουμ! Καρκίνος των Πανεπιστημίων οι κομματικές νεολαί(ρ)ες!



Ένα βίντεο από τις πρόσφατες φοιτητικές εκλογές έρχεται για να αποδείξει ξανά πως ο μεγαλύτερος καρκίνος στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι οι φοιτητικές νεολαί(ρ)ες. Στο βίντεο εμφανίζονται μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, φοιτητικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, να φωνάζουν ένα πραγματικά εμετικό σύνθημα υπέρ ενός ατόμου που είναι συνυπεύθυνος για χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων.

Ενός υπανθρώπου - πιο σωστά - λακέ των παγκοσμίων τοκογλύφων που με την ανοχή των ξενόδουλων κυβερνήσεων έχει καταστρέψει την Ελλάδα με τα απάνθρωπα μέτρα που επιβάλλει.

Στο βίντεο λοιπόν, μέλη της "νεολαίας" της Νέας Δημοκρατίας φωνάζουν σύνθημα υπέρ του Γέρουν Ντάισελμπλουμ μαζί με τους ανάλογους για το επίπεδο τους χαρακτηρισμούς προς τους "αντιπάλους".

Το σύστημα ξέρει πολύ καλά τι κάνει και έχει φροντίζει ακόμα και μέσα από τα Πανεπιστήμια να παράγει ΖΩΑ εύκολα χειραγωγήσιμα, πλήρως πειθήνια.

Να χαίρεστε την "νέα γενιά"...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε είτε συμφωνείτε είτε διαφωνείτε με το άρθρο. ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ τα σχόλια σας να ΜΗΝ είναι υβριστικά ή σε greeklish. Ευχαριστώ