Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

EKTAKTO KAI ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ - Δήλωση ΣΟΙΜΠΛΕ!! Δραχμή και "ανθρωπιστική βοήθεια" στην Ελλάδα!!! Διαβάστε αναλυτικά!!!



Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα η ελληνική πρόταση δεν αρκεί για τρίτο πακέτο - Ο Σόιμπλε θέλει δραχμή για 5 χρόνια ώστε να μας αγοράσει μετά τζάμπα!!!!

«Βόμβα» Σόιμπλε: Προτείνει πενταετές Grexit και ανθρωπιστική βοήθεια!



Διαβάστε τι αναφέρεται στο δημοσίευμα της Frankfurter Allgemeine Sonntag - Σύμφωνα με το Reuters, εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα της FAS - 



Αθήνα: Ποτέ δεν τέθηκε θέμα Grexit στο Eurogroup ούτε από τον ΣόιμπλεΠενταετές Grexit και αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς την Ελλάδα σχεδιάζει για την χώρα μας ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα-βόμβα της γερμανικής εφημερίδας Frankfurter Allgemeine Sonntag (FAS).

Την ώρα που είναι σε εξέλιξη το κρίσιμο Eurogroup για την Ελλάδα, η FAS μεταδίδει ότι σε εσωτερικό έγγραφο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών προτείνεται να υπάρξει ένας περιορισμένος χρόνος όπου η Ελλάδα θα εγκαταλείψει το ευρώ και πως αυτός ο «περιορισμένος» χρόνος είναι για τον Γερμανό ΥΠΟΙΚ τα... πέντε χρόνια.

Στο διάστημα αυτό ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας τονίζει πως η Ευρωζώνη θα στηρίξει την χώρα μας με ανθρωπιστική βοήθεια.

Μάλιστα, η FAS τονίζει ότι τα αιτήματα του Γερμανού ΥΠΟΙΚ αποτελούν προτάσεις οι οποίες έχουν καταγραφεί σε εσωτερικό έγγραφο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών.

Οπως αναφέρεται στο επίμαχο έγγραφο, οι δεσμεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης δεν αρκούν. Ο ένας τρόπος να γίνει αποδεκτή το ελληνικό σχέδιο είναι να βελτιωθούν οι ελληνικές προτάσεις και να δοθεί ευρεία στήριξη από την Βουλή των Ελλήνων και ο δεύτερος τρόπος - σύμφωνα με το δημοσίευμα της FAS- είναι να μεταφερθούν περιουσιακά στοιχεία της Ελλάδας ύψους 50 δισ.ευρώ για την αποπληρωμή του ελληνικού χρέους.

Σκληρές δηλώσεις Σόιμπλε πριν το Eurogroup

Άλλωστε, οι αρνητικές διαθέσεις του κ. Σόιμπλε απέναντι στην Ελλάδα φάνηκαν και από τις δηλώσεις που έκανε προσερχόμενος στο νέο, κρίσιμο Eurogroup για την χώρα μας στις Βρυξέλλες αφού έκανε λόγο για «εξαιρετικά δύσκολες διαπραγματεύσεις», για «καταστροφή της Ελλάδας κατά τους τελευταίους μήνες με ταχύτατους ρυθμούς» και για «έλλειψη εμπιστοσύνης προς την ελληνική κυβέρνηση», όσον αφορά στο κατά πόσο θα εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που υπόσχεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε είτε συμφωνείτε είτε διαφωνείτε με το άρθρο. ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ τα σχόλια σας να ΜΗΝ είναι υβριστικά ή σε greeklish. Ευχαριστώ