Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

ΤΩΡΑ: Νέο σόου των αριστεριστών στην δίκη - παρωδία της Χρυσής Αυγής! Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ!!!



Μιχαλόλιας: Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν γιατί αποχώρησαν!!!

Για την Πέμπτη 16 Ιουλίου διέκοψε η δίκη της Χρυσής Αυγής, μετά την απόσυρση ένστασης που διατύπωσε ο συνήγορος του κατηγορούμενου Ιωάννη Άγγου, Γ. Σωτηρόπουλος, η οποία προκάλεσε την αντίδραση των συνηγόρων πολιτικής αγωγής.


Ο συνήγορος υπεράσπισης ανέπτυξε ένσταση που αφορά στην ποινική δίωξη για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης ζητώντας να παύσει ως απαράδεκτη. Στην τοποθέτηση του επιχειρηματολόγησε υπέρ της συγκεκριμένης άποψης υπογραμμίζοντας πως στη συγκεκριμένη περίπτωση "εκλείπει το οικονομικό όφελος που θεωρείται απαραίτητη προϋπόθεση για το συγκεκριμένο αδίκημα".


Για να ενισχύσει τον ισχυρισμό του επικαλέστηκε και τη συνθήκη του Παλέρμο η οποία αποτέλεσε και την βάση της άποψης της μειοψηφίας που καταγράφεται στο παραπεμπτικό βούλευμα.

Είπε δε: "Μπορεί οι κατηγορούμενοι να μην είναι όλοι βουλευτές αλλά είναι μέλη του ιδίου κόμματος".

Ήταν η στιγμή που ζητήθηκε από τους συνηγόρους υπεράσπισης ολιγόλεπτη διακοπή. Αφού προηγουμένως υπήρξε συνεννόηση με το σύνολο των συνηγόρων υπεράσπισης ο συνήγορος του Ιωάννη Άγγου ανακάλεσε την συγκεκριμένη ένσταση, κίνηση η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από την πλευρά της πολιτικής αγωγής η οποία έκανε λόγο για "ευθεία παραβίαση των δικονομικών αρχών".

Οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής υπογράμμισαν πως με την κίνηση αυτή αποδεικνύεται το ενιαίο της υπεράσπισης παρά τους ισχυρισμούς τους ότι δεν είναι μέλη της ίδιας οργάνωσης και επανέφεραν το αίτημα για μαγνητοφωνημένα πρακτικά της ακροαματικής διαδικασίας.

Η συνεδρίαση του δικαστηρίου διακόπηκε αρχικά για λίγα λεπτά και μετά την επάνοδο των δικαστών οι συνήγοροι της πολιτικής αγωγής δήλωσαν πως αποχωρούν σε ένδειξη διαμαρτυρίας από την συνεδρίαση επισημαίνοντας πως από την σημερινή συνεδρίαση προέκυψε ξανά η ανάγκη για την τήρηση πρακτικών με φωνοληψία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε είτε συμφωνείτε είτε διαφωνείτε με το άρθρο. ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ τα σχόλια σας να ΜΗΝ είναι υβριστικά ή σε greeklish. Ευχαριστώ