Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Άρχισαν πάλι! Καθεστωτικοί προβοκάτορες φορτώνουν στην ΧΑ την βεβήλωση στο μνημείο του Φύσσα!!!



Νέα καθεστωτική προβοκάτσια σε βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής επιχειρείται τις τελευταίες ώρες από τα συστημικά παπαγαλάκια!

Συγκεκριμένα, προχθές το βράδυ "άγνωστοι" (ή μήπως πασίγνωστοι στο καθεστώς;;; ) μουτζούρωσαν το μνημείο του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι. Για την επίθεση δεν υπάρχουν μάρτυρες, ούτε η παραμικρή ένδειξη που να συνδέει τους δράστες με την Χρυσή Αυγή. Οι καθεστωτικοί ρουφιάνοι για άλλη μια φορά όμως βρήκαν ευκαιρία να πετάξουν την λάσπη τους σε βάρος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Φυσικά την παραμικρή ευαισθησία δεν έχουν όταν πρόκειται για τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη...




...όπως και δεν είχαν όταν το μνημείο των δύο Εθνικιστών είχε βανδαλιστεί ανήμερα της συμπλήρωσης ενός έτους από την δολοφονία.

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ από την σελίδα της "Εφημερίδας των Συντακτών" που είναι χαρακτηριστικό και των όσων γράφουν και οι υπόλοιποι συστημικοί συκοφάντες. 




Για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα βεβηλώθηκε το μνημείου του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι. Χάραξαν αγκυλωτούς σταυρούς στο πίσω μέρος.
Με παρέμβαση των συνεργείων καθαριότητας του δήμου το Σάββατο το πρωί, το μνημείο καθαρίστηκε.
Ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και τον περασμένο Φεβρουάριο. Την ευθύνη για το συγκεκριμένο περιστατικό είχε αναλάβει το τμήμα της νεοναζιστικής οργάνωσης «Combat 18».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε είτε συμφωνείτε είτε διαφωνείτε με το άρθρο. ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ τα σχόλια σας να ΜΗΝ είναι υβριστικά ή σε greeklish. Ευχαριστώ