Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

500 παιδιά ΑΠΗΓΑΓΑΝ οι ισλαμοπίθηκοι του ISIS για να τους κάνουν ΚΑΜΙΚΑΖΙ!!!



Μετά τις φρικτές αποκαλύψεις μιας 17χρονης για τους διαρκείς ομαδικούς βιασμούς που βιώνουν ανήλικες κοπέλες από τους Ισλαμοπίθηκους, άλλο ένα ΣΟΚ έρχεται σαν γροθιά στο στομάχι από την ίδια περιοχή!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των διεθνών ΜΜΕ, τουλάχιστον 500 παιδιά απήχθησαν σε μόλις 7 μέρες με σκοπό να μετατραπούν σε καμικάζι! Τα παιδιά έχουν ήδη μεταφερθεί σε βάσεις των τζιχαντιστών σε Συρία και Ιράκ. 

Διαβάστε το ρεπορτάζ!







Άλλη μια ιστορία φρίκης από τη δράση των τζιχαντιστών στο Ιράκ ήρθε στη δημοσιότητα με τοπικούς αξιωματούχους να καταγγέλλουν ότι απήγαγαν περίπου 500 παιδιά από δύο επαρχίες προκειμένου να τα χρησιμοποιήσουν ως βομβιστές αυτοκτονίας!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τα παιδιά έχουν ήδη μεταφερθεί στις βάσεις των τζιχαντιστών στο Ιράκ και τη Συρία.
Οι απαγωγές έγιναν σε διάστημα μιας εβδομάδας από τις πόλεις Αρ Ρούτμπα, Αλ Καίμ, Ανά και Ράουα σύμφωνα με τον Μοχάμεντ Φαρά που μίλησε στο πρακτορείο «Ανατολού».

«Θα τα υποβάλουν σε πλύση εγκεφάλου και θα τα μετατρέψουν σε βομβιστές αυτοκτονίας» δήλωσε δεύτερος Ιρακινός αξιωματούχος στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε είτε συμφωνείτε είτε διαφωνείτε με το άρθρο. ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ τα σχόλια σας να ΜΗΝ είναι υβριστικά ή σε greeklish. Ευχαριστώ